Gå til hovedindholdet

Lilletoften

Lilletoften er beliggende i Peder Skramsgade 6, 5960 Marstal.Legende børn på legepladsen i Lilletoften

Lilletoften ligger et stykke væk fra skolen, men vi kører med skolebus derud. Det er ligeledes en gammel villa i flere plan der oser af charme og atmosfære. Her er der også en stor dejlig gammel lukket have med en skøn legeplads. Det ligger tæt på skov og strand og vores hus ved Egehoved ”Hovro”.

Lilletoften er forbeholdt de mindste fritidshjemsbørn, børnehaveklasse og 1. klasse.

Børnene bliver hentet efter skoletid og kørt til Lilletoften i bus. Der er direkte busafgang fra Lilletoften kl. ca. 15.45 om eftermiddagen.

På skoledage:

Børn på rulleskøjter

Mandag, onsdag og fredag, kl. 13:45 – 17:00, tirsdag og torsdag, kl. 12:50-17:00.

På skolefridage:

Kl. 08:00 - 17:00 fredag til kl. 16:00

Personale

Leder: Charlotte Kisby

Lilletoften: Jette Mogensen, Lone Folmer, Christina Gregersen og Bjarne Hjort.

Lilletoften telefon: 2029-4295

Mail: cki@aeroekommune.dk